Червеното е един от цветовете, който отива особено много на кралските особи. Ето защо Кейт Мидълтън често може да бъде видяна в рокли в този цвят. Една от незабравимите си дълги рокли с бохо визия тя носеше на посещение в британската резиденция в Берлин. Херцогинята беше с романтична визия и нещо, което не си позволява често - голи рамене. Марката е Prada, a материята - шифон и памук.

Снимка: Getty Images

Херцогинята бе допълнила визията с с обеци в капковидна форма от Simone Rocha. На събитието в Германия през 2017 г. яркочервеният дизайн беше разчетен като приятен знак към цветовете на германското знаме. рдероби, за да отговарят на техните пътувания.

Цената на дизайнерската рокля е 2075 британски лири. Интересен факт е, че в стрийт версията си тази дреха може да бъде намерена за 45 британски лири. Това е сходият модел на марката Per Una (ляво) със същата бохо дизайн, но вместо с голи рамене е с прибрано деколте. Това я прави идеален вариант за по-хладните дни на есента, които наближават.

Снимка: Getty ImagesАко сте фенове на кралската мода, но не и на кралските цени, подобен модел предлагат и ASOS. В леко по-светъл цвят и със свободно падащи ръкави, моделът е на цена само 32 лири (дясно).

Ето още няколко визии на Кейт, в които е неотразима с червените си рокли.


Кейт и принц Джордж пристигат на летището в Уелингтън, Нова Зеландия през 2014 г. Роклята й е с двуредово закопчаване, на  Catherine Walker. Херцогинята е допълнила визията си с диамантена брошка.

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън на посещение в Бутан през 2016 г. Част от голямата визита на кралското семейство, включваща и Индия. Роклята е копринена, с марка Beulah. 

Снимка: Getty Images

Дукесата на Кейнбридж на кралско посещение в Канада през 2016 г. Червената рокля е комбинирана с асиметрично деколте. Тоалетът е на британската марка Finella Midi и е на цена $1715. Кейт носи и диамантена брошка и клъч на Miu Miu.

Снимка: Getty Images