Макар да не сме виждали толкова често Меган облечена в ярки и живи цветове, които носят послание, в гардероба й не липсват такива тоалети. Последната публична изява на херцогинята на Съсекс я накара да разнообрази цветовите гами и да извади една позабравена рокля в лилаво – цветът на лукса, силата, благородството и амбицията. Това е първото събитие, на което тя присъства след излизането на документалния филм за пътуването й с принц Хари до Африка преди 3 дни.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Наред с благотворителните каузи и събития, на които присъства и за които разказва във филма, кралската двойка говори и за натиска, който оказва пресата върху живота им особено след раждането на сина им Арчи. Меган признава, че миналата година е била много трудна за нея и приятели са я молили да не се омъжва за Хари заради всичко, което ще последва и поведението на английските таблоиди след това.


Но да се върнем на роклята – миди тоалетът в лилаво Babaton for Aritzia Меган беше съчетала със сини велурени обувки на висок ток Manolo Blahnik. Херцогинята беше без палто или клъч за събитието, което беше вечерно. Косата – оформена в небрежни къдрици. По-изчистена визия скоро не сме виждали от бившата актриса.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Същата рокля Маркъл облече, докато беше бременна. През януари месец тази година херцогинята се спря на нея за събитие през деня, което само доказва колко гъвкава може да бъде една дамска дреха. Тогава кралската снаха я съчета с червено палто и червени обувки.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos