Свикнали сме да я виждаме с изискани рокли с тънка талия и забележителни детайли – тоалети, които винаги са внимателно подбрани в тон със събитието, на което тя присъства. През последния месец Кейт Мидълтън е носила цели 7 пъти костюм за своите кралски ангажименти. На пръв поглед това не е необичайно, но фенове и модни критици забелязаха промяната в гардероба на принцесата и коментират, че тя се готви за своята предстояща голяма роля в британското кралско семейство – тази на кралица.

 

 

 

По-корпоративният й външен вид и имидж напоследък отразява сериозността и тежката задача, която й предстои в бъдеще – да бъде представителна фигура до може би най-известния и обсъждан съвременен монарх в света.

"Откакто Кейт стана принцеса на Уелс, имиджът ѝ определено придоби по-делови вид. По-сериозният ѝ гардероб отразява сериозността на тежката ѝ роля в монархията", коментира модният експерт Миранда Холдър пред Hello.

Костюмите с панталон, независимо кой ги носи, винаги са заявка за делови външен вид при дамите – идеални са за офиса, за корпоративни срещи, за конференции, а дори и за коктейл или вечерно излизане.

Ето няколко модни трика, които си откраднахме от Кейт Мидълтън, която винаги блести със стил и елегантност.

 

 

 

Черното винаги е на мода
Ако се чудите какво да облечете и дали ще сбъркате, то заложете на класиката - черното. Тук Кейт е облечена със сако с двуредно закопчаване, което е много модерно в момента, а панталонът е с ръб - за още повече изисканост. 

Снимка: Getty Images

 

 

Трикът с полото
За по-студените дни, когато потник или риза не са опция, може да сложите поло в неутрален цвят. Така ще съчетаете деловото с практичното. 

Снимка: Getty Images

Класика и съвременни тенденции
Безспорно широките панталони са топ тенденция от доста време насам. Това не означава, че тя не може да се върже с корпоративния свят. Ето я принцесата на Уелс с костюм с панталон тип чарлстон в бежово - пак изглежда представително и елегантно, нали?

Снимка: Getty Images

Цветът и аксесоарите променят играта
Бъдете смели в избора на цветове, ако искате да разнообразите гардероба си. Заложете на аксесоари, които са забележими и които могат да променят визията с едно движение.

Снимка: Getty Images

Бялото - още една класика

За разлика от черното, бялото ще ви направи център на вниманието! Кройката трябва да е подбрана внимателно, за да подчертава по най-добрия начин тялото ви.

Снимка: Getty Images

Костюмът с панталон става и за вечерни събития
За коктейл или гала вечеря, а дори и за сватба и друго важно събитие, може да изберете костюм с панталон и той чудесно да пасне за събитието. Обърнете внимание на модела, цвета, както и аксесоарите, които ще подсказват колко внимателно сте подходили към детайлите по тоалета си.

Снимка: Getty Images

Комбиниране - ключът към вашия гардероб
Ако имате няколко или повече костюми в гардероба си, може да правите собствени комбинации между панталоните и саката. Така ще изглеждате различни всеки път.

Снимка: Getty Images

Вижте всички снимки в галерията ни горе>>>

А във видеото може да разберете коя е американката, която притежава 250 рокли на Кейт Мидълтън: