Поднасяме на всички дамите няколко безупречни благоуханни предложения, с които да обогатят колекцията си от любими аромати. Ето с какво обещават да ни  дарят и обгърнат през 2015-та новите аромати на едни от най-известните и наложили се на световния пазар марки парфюми. Повечето от новите продукти вече лесно могат да бъдат открити на козметичния щанд.
 
ESCADA
Turquoise Summer

Най-новата серия на ESCADA обещава да ни обгърне с  плодов аромат, носещ полъха на безгрижие, нежност и лято. Игривите аромати на горски плодове - ягода, малина и касис хармонизират идеално с уханието на мъхеста сочна праскова в комбинация на теменужки, летни цветове и ванилия.

Chanel
Les Exclusifs Misia

Les Exclusifs Misia е новият благоуханен коктейл, който марката Chanel прибавя към колекцията си аромати. Посветен на Мизия Серт – приятелка на Coco Chanel, вдъхновителка и муза на почти цяло поколение творци от началото на 20-и век, сред които Марсел Пруст, Клод Моне, Пиер-Огюст Реноар, Жан Кокто, Пиер Бонар, Дягилев, Стравински, Пол Синяк, Клод Дебюси, Стефан Маларме и Андре Жид, Реноар, Тулуз-Лотрек, този изтънчен апромат обещава да дари с много финес, изящество и стил всяка дама, осмелила се да посегне към него.

Парфюмът е впечатляващо съчетание от аромати на сандалово дърво и нежни едва доловими прахообразни флорални нотки, корен от ирис, турска роза, роза от Грас, виолетки, бензоин. Създаден е от френския парфюмерист Olivier Polge, приемник на баща си Jacques Polge, това е първият му парфюм сред колекцията аромати на известната френска марка.

Esprit  
Life by Esprit Summer Edition

Най-новата серия  на марката Esprit Summer Edition Woman, разработена от парфюмеристите Nicolas Beaulieu и Veronique Nyberg, е изтънчен коктейл от аромати от грейпфрут, бергамот, мандарина, касис, фрезия, теменужка, праскова, пачули, сандалово дърво и мускус.

Dolce & Gabbana
Dolce Floral Drops

Dolce Floral Drops притежава  рядката красота на парфюм, съчетал нежността, свежестта, аромата и мекотата на цветята. Хармоничното съжителство на амарилиса със сладките аромати на други бели цветя ни пренасят в свят на благоуханно изящество и наслада. Цвят от папая, водна линия, кашмир, мускус и сандалово дърво допълват чара на това съвършено ароматното великолепие.

Victoria’s Secret Scandalous

Victoria’s Secret пускат скандално нов плодово-цветен аромат за жени. Ароматът му ще ви потопи в знойната комбинация от черен божур, малинов ликьор и бонбон. В кокетно шишенце от релефно стъкло, обрамчено с красива черна лента, този парфюм излъчва ухание на страст и скандален сексапил.