В 5 вечери (04 - 10 юни) 5 от топ майстор-готвачите в България лично ще готвят и ще отговарят приятелски на всички въпроси на посетителите в своите ресторанти. VIP отношението е основен елемент в Chefs Table - кулинарният формат, в който се случва всичко това.
 
Всяка вечер е посветена на различен шеф и неговия ресторант. Изобщо не се ангажираме с мнение или насока за това кое място да посетите. Защото, ако трябваше да отговорим на този въпрос, знаем, че има само един правилен отговор - всичките. А ето и кои са ресторантите, шефовете и техните концепции за вечерите.

 
# "Преживяванията като вдъхновение" лично от шеф Андре Токев, ресторант Andre

# "Спомени от детството" лично от шеф Антоан Верест, ресторант L'instant.
# "Лято с вкус на шампанско" лично от шеф Димитър Дамянов, ресторант Este.

# 6 степенната кулинарна концепция лично от шеф Донно, ресторант HRC.

# "Черешова градина" лично от шеф Севда Димитрова, ресторант Ahora.
 
VIP обслужванетo ще бъде "полято" със специално подбрани, висок клас вина, съчетани с качествата на конкретните ястия от вечерята!

Получавате цялото внимание на персонала и можете лично да разговаряте с шеф-звездата на вечерта! Цените на кувертите са от 99 до 139 лв., в зависимост от включените екстри.