Тя казва за себе си, че е срамежлив и съвсем обикновен човек. Ние можем да добавим още - талантлив, с прекрасен глас и с уникално усещане за женственост. Вики Терзийска, която често наричаме Вики от "Мастило", гостува в подкаста ни "Малки разговори". 

Когато сутрин се погледне в огледалото, тя си казва само положителни неща - "Че съм готина, че съм здрава, че децата ми са здрави, че всички се обичаме. Защото ако аз ги чувствам така и другите хора така ще ме усещат". 

Целия разговор слушайте и в Спотифай. 

Всички видео подкасти следете в канала на Ladyzone в You Tube. 

Най-новият й проект се казва "O Viky". В центъра на видеоматериалите е жената с хилядите й роли, които има в ежедневието - майка, дъщеря, приятел, човек, който има сериозна професия и жената с личен свят. 

"Иска ми се тази жена да си остане готиното, щуро момиче, да запази детското в себе си, емоционалността си, да не става студен и възпитан от обществото човек, а да бъде наистина ТЯ!"

Снимка: Евгений Милов

Според певицата, ако една жена има пълноценни 10-15 минути само за себе си на ден, тя ще бъде по-пълноценна и за семейството си. Това време би й давало не само хубаво настроение, но и реално самочувствие да се справи с всичките си задачи. 

"Основна функция на жената е да бъде майка, да бъде грижовна и мила, но за да го постигне, трябва да даде нещо и на себе си." - категорична е Вики.

НИЕ НЕ СМЕ ЖЕЛЯЗНАТА ЛЕЙДИ, НИЕ СМЕ КРЕХКИ МОМИЧЕТА 

Как я променя майчинството и защо се опитва да накара жените да не забравят за себе си, докато се грижат за децата си - гледайте във видеото. 

За таланта на креативните хора мястото няма значение. Вики признава, че може да пише както когато се усамотява в дома си, така и когато е в компанията на много приятелки. А също и че... 

Снимка: Евгений Милов

МНОГО ПЕЯ ПОД ДУША

С песен може да се излекува ожуленото детско коляно на някоя от дъщерите си. А може да се обясни и в любов. Точно с песен усмихнатата Виктория Терзийска показва чувствата и към мъжа си.

"Любовта в сърцето ни към най-близкия човек"

Снимка: Евгений Милов

Каква асоциация си прави Вики, когато чуе израза "Усещане за жена"

Кафе или чай/маратонки или високи токчета - вижте любопитня блиц с Вики.