През целия си съзнателен живот Ива Кузманова се занимава със спорт, а здравословното хранене е неизменна част от ежедневието й - без плашещи забрани и крайности. Нямаше как да не поканим точно такъв човек във видео рубриката ни "Малки разговори".

Диета с пица и бургери? Да, възможно е - вижте във видеото.
Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONE TV. 

Снимка: Евгений Милов

Ако прекарвате поне малко от свободното си време в социалните мрежи, със сигурност я познавате - както нея, така и съпругът й Радостин. Двамата винаги са насреща за свежи и полезни съвети за това как да бъдем в добра форма и какви са вкусовете на прага на есента, които ги вдъхновяват за здравословни ястия.  

Слушайте подкаста и в Спотифай. 

МАКРОНУТРИЕНТИ И ПИЦА

Може би "макронутриенти" ви звучи сложно, но за Ива е част от ежедневието, особено когато иска бързо да влезе във форма. 

"Аз спазвам гъвкава диета. Според нея 80-90% от храната трябва да бъде чиста, здравословна, да си набавяш витамини и минерали от нея. В останалите проценти може да хапнеш пица, бургер. Когато хората чуят това, много се учудват. Но да, възможно е!"

Най-любимата й храна са протеиновите палачинки

5-МИНУТНА ТРЕНИРОВКА ЗА КОРЕМ

Точно с този запис започва кариерата й в социалните мрежи. Но ако си мислите, че 5-минутно видео отнема кратко време - лъжете се. Всъщност им отнема цял ден. Но резултатите са зашеметяващи. Това е най-гледаното видео с тренировка за корем в цяла България. 

Затова може би ще се изненадате, че първият път, когато Ива влиза във фитнеса, изобщо не й харесва. Години по-късно Инстаграмът й като онлайн треньор и мотиватор има над 130 000 последователи. 

НЕЙНИТЕ ТРИ СЪВЕТА ЗА ДОБРА ФОРМА ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА

  • Научете базови неща за храненето.
  • Инвестирайте в качествен треньори; започнете с малки стъпки, ако сте начинаещи
  • Здравословните навици се изграждат с постоянство

Още полезни съвети - вижте във видеото.

Снимка: Евгений Милов