Водачката на високопланински камион Живка Ролева спечели „Фермата“ 7.

След повече от три месеци лишения, тежък труд, емоционални турбуленции и драматични битки на Арената, само две жени и двама мъже от общо 22-ма участници си извоюваха място на финала на седмия сезон на „Фермата: Време за пробуждане“. Водачката на високопланински камион Живка Ролева, собственичката на салон за красота Мартина Чанева, актьорът Кирил Михов и бизнесменът Пламен Пеев заслужено стигнаха до последната права.

Победителят бе определен от сбора на три компонента: последните битки, гласуването на Фермерския съвет, в който влизат представители от всички сезони на предаването, и зрителския вот.

Тази вечер Мартина спечели първите две битки на Арената. Това й донесе 20 точки. Живка спечели третата битка и взе 10 точки.

Фермерският съвет гласува и това донесе на финалистите следните точки:
Живка 15 т.
Пламен 10 т.
Кирил 5 т.
Мартина 0 т.

Вотът на зрителите чрез СМС-и бе разпределен така:
Живка 62%
Пламен 18%
Кирил 10%
Мартина 10%

По този начин Живка спечели категорично седмия сезон на риалитито.

Сезон 7 завърши с една неразрешена загадка: Кой изяде стафидите? Повече за този сюжет, който се обсъждаше с много смях поне веднъж седмично, вижте тук:

По-рано през деня финалистите се срещнаха с фенове на предаването, раздадоха им автографи и се снимаха с тях. Вижте повече тук: