В онлайн поредицата „Животът зад фермата“ продуцентите на предаването дискутират разделението на два лагера сред участниците този сезон, както и самата Живка. 39-годишната жена от Казанлък, която кара камион в Австрия, стана център на един от лагерите в стопанството.

Снимка: bTV Media Group

„Ние харесваме всички участници. Но искам да споделя, че в западните формати участници като Живка са най-мечтани от продуцента. Защото тя с вас, зрителите, е откровена. На синхроните, това са интервютата в къщичката, тя е откровена. Нормално е вътре да играе игра. Та ние дори в живота играем, а те са там точно, за да играят игра. Това, че вътре играе и има някаква стратегия, не я прави лицемерна“ – коментира Иван Христов.

Снимка: bTV Media Group

„Аз извън телевизията имам проблем, че хората не харесват персонажи като Живка. В България, ако си жертва и си мълчиш, всички те харесват. Но ако имаш позиция и влезеш в конфликт, ако си малко по-ербап, всички те мразят“ – допълни Андрей Арнаудов.

Снимка: bTV Media Group

„Всеки сам си „преценя“ – обобщи с шега темата Иван.

Живка Ролева е на 39 години, от Казанлък, но живее в Гьотциз, Австрия. Шофьор на камион.

Във видеото горе двамата признават също, че все още не могат да си обяснят защо се стигна до такова остро разделение между участниците. Такова поляризиране не е имало дори в сезони, които изначално са замислени на основата на някакво противопоставяне: бедни-богати, известни-неизвестни, емигранти-живеещи тук и т.н.