Легендарните наставници на героите от втория, третия и четвъртия сезони на приключението "Фермата" си имат внучета близнаци.

Тяхната дъщеря Петя Василиева и съпругът й Даниел Иванов са избрали децата им да се казват Николай и Мадлен.

Петя и Даниел при изписването на малкия Николай
Снимка: Личен архив

„Николай вече го изписаха от болницата, а Мадлен ще остане още малко в „Майчин дом“, защото изискването е да бъде с тегло поне 2,1 кг. Николай се роди 1,850 кг, но бързо наддаде“ – сподели Бети пред LadyZone.bg.

Тя допълни, че Мадлен е кръстена на другата баба, за да има баланс.

Снимка: bTV Media Group

Тези дни Бети се грижи за малкия Матей – син на финалиста от „Фермата“ 4 Роман Банев.

„Матей е седмият ми кръщелник, аз съм му духовна майка. На 7 януари ще стане на две годинки“ – сподели ни Бети.

Тя е кръщелник и на Благовеста – двегодишната дъщеричка на Серафим Финци от „Фермата“ 2 и съпругата му Илияна.

„Станахме едно голямо семейство с участниците в предаването. Юлиана Попдимитрова от „Фермата“ 2 пък стана кума на дъщеря ни Петя“ – пояснява Бети.

Бети и Николай имат и син на име Димитър, който учи ветеринарна медицина в Стара Загора. В петък, събота и неделя той се прибира в стопанството и помага активно в работата. Семейството създаде първата сертифицирана кланица за телешко био месо. Миналата седмица те гостуваха на участниците в настоящия сезон на „Фермата“ и им подариха от тяхната Съчанлийска луканка, кръстена на село Съчанлъ в Беломорска Тракия, откъдето е родът на Николай.

„Всички помагат в работата. Зетят Даниел е като дясна ръка на Николай, а Петя се грижи за онлайн магазина. Тя завърши в Англия PR и реклама… Имаме около 1200 крави, които са на свободна паша над язовир Белмекен. Ще ги приберем към средата на ноември“ – разказа Бети пред LadyZone.bg.

Снимка: bTV Media Group

Другите две деца на легендарните наставници – Калина и Александра, са в 8-ми клас и учат в Езиковата гимназия в Хасково.

Семейството през 2016 г.