Днес се проведе дългоочакваната фен среща на финалистите от сезон 7 на най-българското предаване за традиции и ценности – „Фермата“. В продължение на два часа Мартина, Живка, Кирил и Пламен, заедно с продуцентите и водещи Иван Христов и Андрей Арнаудов, раздаваха автографи и позираха за спомен с феновете на риалити предаването.

Снимка: Евгений Милов

Своеобразна премиера на събитието направи и третият „Алманах“ от поредицата под наслов „По следите на България“. Историческият сборник за българите, останали извън пределите на съвременните граници на нашата държава, вече е достъпен в цялата търговска мрежа.

Снимка: Евгений Милов

Стотици хора търпеливо изчакваха своя ред, за да се срещнат лично със своите любимци от екрана. Най-много бяха желаещите да се снимат с Живка, а красотата на Мартина беше една от най-обсъжданите теми. Всички присъстващи пожелаха успех на своя фаворит и ласкаеха техните достойнства и поведение по време на тримесечния престой в стопанството.

Снимка: Евгений Милов

Най-голяма бе еуфорията, когато всички присъстващи застанаха за обща снимка. Млада дама започна да скандира името на своята фаворитка, а именно Живка. Още няколко човека се включиха в един глас: „Живка! Живка!“.

Снимка: Евгений Милов

Финалистите Живка, Мартина, Пламен и Кирил застанаха специално пред нашата камера, за да споделят своите вълнения и очаквания часове преди кулминацията на сезон 7.

Снимка: Евгений Милов

„Минути преди финала вълнението е голямо, малко напрежение. В същото време сладостта, че съм стигнала до финала, е голяма“, заяви Мартина.

Снимка: Евгений Милов

Тя разказа още, че това, което й липсва най-много от „Фермата“, е спането навън и близостта с природата. Двете й дъщери са били изключително щастливи да видят майка си след 3 месеца престой в стопанството. Първото, което са й казали, е, че много се гордеят с нея.

Снимка: Евгений Милов

„Нямам очаквания. Не влизам в двубой с очаквания. Дъщеря ми ме посъветва да бъда спокоен, защото така човек е силен“, сподели Кирил. Ако днес влизаше във „Фермата“, би променил единствено времето и дъжда, който съпътстваше голям период от сезона. Потвърди, че и в живота е също толкова критичен към празните приказки и липсата на действие, но „не толкова груб“, колкото е бил в предаването.

Снимка: Евгений Милов

„Ум, бърза мисъл… успявах много бързо да опознавам хората и да предвиждам техните реакции“ – тези качества са помогнали на Живка да стигне до финала. Броени часове преди развръзката тя сподели: „Абсолютно никакви очаквания нямам. Всичко е в ръцете на зрителите в момента… Но максимално се наслаждавам на кулминацията на „Фермата“. Пред нашата камера тя потвърди, че разделението между участниците в този сезон е било неизбежно и все още седи зад думите си, че човек не може да открие приятели в риалити предаване, а само „много добри познати“.

Снимка: Евгений Милов

„Доста съм развълнуван от самия ден, от еуфорията, която започна рано сутринта“, каза Пламен. Разкри, че не е очаквал толкова много хора да посетят фен срещата и чак сега осъзнава, че са на финалната права на едно приключение. Момчето от Ябланица потвърди, че в началото е приемал за „доста иронично“ факта, че каузата на „Фермата“ в този сезон е свързана с религията, и е имал притеснения как ще се възприеме неговата гледна точка. Промяната у него се е случила естествено, тъй като останалите участници са го увлекли по каузата. Пламен реши да не разкрива дали все още е необвързан, но потвърди, че женско внимание не му липсва – „Аз не съм от този тип хора, които търсят повърхностния каймак на цялото това нещо“.

Снимка: Евгений Милов

Какво още споделиха финалистите пред нашата камерата - вижте във видеото:

Не пропускайте финала на „Фермата: Време за пробуждане“ на живо тази вечер от 20 часа по bTV.