Предлагаме ви няколко свежи идеи за всеки вкус, които могат да ви вдъхновят за много еко емоции и една зелена Коледа.

Зелени подаръци ЗА НЕЯ
•    Органичната и веган козметика е страхотен подарък и за дамите. В био козметичните продукти е забранена употребата на вредни или подозрителни за здравето синтетични химични съставки. Научно известен факт е, че дълготрайното излагане на различни химични вещества води до натрупването им в човешкия организъм. Изследванията доказват, че химичните вещества могат да навлязат в организма чрез кожата, като е доказано, че около 60% от химичните вещества, който влизат в контакт с нея, могат да се абсорбират в човешкото тяло. Популярните козметични производители използват подобни вредни химични вещества единствено, защото те се много евтини. Зарадвайте я с произведена от естествени съставки козметика, която гарантира здравословна грижа за кожата.


•    Изберете ѝ атрактивен ваучер за козметична SPA органик процедура. Различни ревитализиращи и релаксиращи терапии, луксозни процедури с естествени продукти или дори един обикновен масаж могат да направят чудеса със здравето и настроението.

*       Заведете я на романтична почивка сред природата, на някое тихо и топло местенце пред камината, където да похапнете домашна кухня и насладите на чистия въздух.