Актрисата Порша де Роси, която повечето български зрители познават от сериалите „Али Макбийл“ и „Развитие в застой“, е трябвало да влезе по спешност в болница миналата седмица. Тя е съпруга на популярната американска водеща Елън Дедженеръс, която разказа повече за здравословните проблеми на съпругата си.

Снимка: Getty Images

В шоуто си Елън разказа, че вечерта Порша ѝ е казала, че не се чувства добре и ще си ляга рано. Водещата си е легнала със съпругата си и е взела приспивателни, за да може да заспи толкова рано, но през нощта се е събудила рязко.

„Погледнах настрани и видях, че Порша не е в леглото до мен“, разказа тя. „Станах и я видях на ръце и колене на пода. Попитах я дали е добре и тя каза, че нищо ѝ няма, но явно беше паднала на пода.“

Елън Дедженеръс веднага е откарала съпругата си в спешното отделение, където се е оказало, че има апендицит и трябва веднага да бъде оперирана. Лекарите са наредили на Елън да напусне болницата заради мерките срещу COVID.

Снимка: Getty Images

„Изпратиха ме вкъщи и през цялото време плачех. Сигурно някой е режел лук в болницата“, пошегува се водещата.

Тя също така за пошегува, че съпругата ѝ е изпитвала толкова силни болки, че се е наложило да опитат да подкупят персонала на болницата с билети за „Шоуто на Елън Дедженеръс“, за да ѝ дадат допълнително обезболяващи, но те не са се съгласили.

В крайна сметка операцията е минала успешно и Порша се е прибрала у дома.

„Е, не се прибра цялата, защото апендиксът ѝ остана в болницата“, продължи Елън с типичното си чувство за хумор. „Сега смятам да го пусна на търг за благотворителност. Шегувам се, ще го продам директно в „eBay“.

Снимка: Getty Images

Елън Дедженеръс и Порша де Роси са заедно от 2004 г. и сключват брак през 2008 г., след като в Калифорния пада забраната за еднополови бракове.