Актьорът Арми Хамър е започнал лечение след обвиненията в сексуално насилие, съобщава Vanity Fair. 

Той е напуснал Каймановите острови от за първи път от 18 март. Тогава бе обвинен в изнасилване от българката Ефросина Ангелова. Двамата са имали връзка, когато тя е била на 20, а той на 30. 

На 24 април 2017 г. Арми Хамър ме изнасилваше в продължение на 4 часа“, разказа момичето по време на видео конференция. „Той удряше главата ми в стената, оставяйки следи по лицето ми.

Снимка: Getty Images

Хамър е бил забелязан от фен да се прощава с бившата си съпруга и децата им на входа на летище.

"Те го изпратиха докъдето е разрешено. След което имаше много прегръдки и всички бяха доста емоционални", .

Хамър и Елизабет Чамбърс имат 10-годишен брак и две деца.

Снимка: instagram.com/armiehammer/

Близки до актьора съобщават, че той се е свързал с бившата си съпруга и е поискал да бъде настанен във Флорида.

"Всички мислят, че той има страхотен живот, няма никакви проблеми и всичко е наред. Това не е съвсем така. Фактът, че си се родил в семейство, което няма финансови притеснения, не прави живота ти безоблачен", казват запознати.

Бивша приятелка на Арми споделя: "Той е пристрастен към наркотиците, защото има твърде много болка, която му пречи да се приеме такъв, какъвто е. Той не може да бъде сам."

Негови колеги разказват: "Той спира на едно място само, когато се напуши достатъчно. Пада си малко мачо. Пие уискито си чисто, кара мотор без каска, стреля с оръжия. Може би обича адреналина."

През януари тази година няколко жени разкриха, че са имали сексуални отношения с него и той е споделял притеснителни фантазии за насилие и дори канибализъм.

Заради скандала актьорът загуби ролите си във всички предстоящи филмис него, включително „Shotgun Wedding“, в който участва и Дженифър Лопес.