На 18 април момиче, което е имало връзка с Арми Хамър, когато той е бил женен, разказа на пресконференция, че е била изнасилвана от него в продължение на 4 часа.

Жената, която се представя като Ефи, се запознава с актьора във "Фейсбук" през 2016 година. Тогава тя е само на 20, а той е женен за телевизионната водеща Елизабет Чамбърс.

Снимка: Getty Images

"Връзката ни се задълбочи бързо и чувствата ни бяха силни.", разказва Ефи в изповедта си.

По това време актьорът се снима във филма на Гай Ричи "Мъжът от U.N.C.L.E." и в драмата "Назови ме с твоето име", която става култова.

"На 24 април 2017 г. Арми Хамър ме изнасилваше в продължение на 4 часа. Той удряше главата ми в стената, оставяйки следи по лицето ми.", казва Ефи през сълзи.

Адвокатите на Хамър определиха обвиненията като "безумни" и настояват, че всичките му сексуални връзки са били по взаимно съгласие.

Адвокатката на Ефи, Глория Олред, е предоставила доказателства за случилото се на полицията. На 3 февруари 2021 г. е започнато разследване за сексуално насилие срещу актьора.

Снимка: Getty Images

През януари тази година няколко жени обвиниха Хамър в емоционално и психическо насилие. Той отказа да отговаря на думите им, но скоро след това бе уволнен от двама филма, които снима и бе напуснат от агентите си.

Хамър и съпругата му се разведоха през юли миналата година след 10-годишен брак.

Чуйте разказа на Ефи във видеото по-горе.