32-годишната певица FKA Twigs разкри подробности за връзката си с актьора Шая Лебьоф. Тя заведе дело срещу него за сексуално и психическо насилие.

В интервю за Elle тя разказва подробности от уикенда на 14 февруари (Деня на св. Валентин) 2019 г., който двамата прекарват заедно.

"Ако опитате да хвърлите жаба в тенджера с гореща вода, тя ще отскочи. Ако обаче я поставите в тенджера със студена вода и я загрявате постепенно, тя ще умре. Това искаше да направи Шая с мен."

Певицата разказва, че след като са изкарали деня в спа и са си легнали, тя се е събудила, а Шая е бил върху нея, стискайки ръцете ѝ. След това той е започнал да я души, а на следващата сутрин я хвърлил на земята пред хотела.

По пътя им на връщане Лебьоф карал с превишена скорост и настоявал певицата да му докаже любовта си.

"Чудех се какво ще остане от тялото ми, ако катастрофираме, движейки се със 100 км/ч?"

Лебьоф спира на бензиностанция и FKA прави опит да избяга, но той я спира и, притискайки я към колата, я принуждава да остане.

На въпрос на журналиста как се е измъкнала от такава връзка Twigs отговаря: "Ще ми се да кажа, че това е било изпитание за характера ми, след което съм научила нещо ново или че майка ми ме е направила такъв силен човек, но всъщност, мисля, че това, че съм тук днес е изцяло въпрос на късмет."

Певицата разкрива, че от самото начало на връзката им Шая е бил нестабилен. Той често я е принуждавал да гледа документални филми за убийства и изнасилвания на жени, да спи гола, независимо от температурата на помещението, да го целува и докосва определено количество пъти, за да е сигурен, че тя наистина го обича.

Най-зловеща ситуацията обаче станала, когато в дома им се появил пистолет.

"Страхувах се, че може да ме застреля. Пратих снимка на оръжието на мениджъра си, за да има доказателства, когато започне разследването."

Шая Лебьоф отрича всички обвинения.