Австралийската певица Сиа Фърлър сподели повече за отношението си с актьора Шая Лебьоф, който в момента е обвинен в тормоз от бившата си приятелка Еф Кей Ей туигс. Сиа разкри, че е имала връзка с актьора преди няколко седмици, когато подкрепи твърденията за буйния му нрав и го нарече „патологичен лъжец“. От тогава публикацията ѝ е изтрита и тя избра да говори по темата в интервю за вестник „Sunday Times“.

Сиа
Снимка: Getty Images

От интервюто ѝ става ясно, че Шая Лебьоф е излизал с нея и с Еф Кей Ей туигс по едно и също време: „Оказа се, че е използвал едни и същи реплики в разговорите си с мен и Туигс. Разбрахме го, защото се запознахме и започнахме да общуваме. И двете си мислехме, че се среща само с нас. А по това време беше и женен.“

Еф Кей Ей туигс
Снимка: Getty Images

Лебьоф имаше кратък брак с актрисата Миа Гот, който продължи от 2016 г. до 2018 г. В медиите изтекоха записи, които показаха, че връзката им е била бурна и изпълнена с проблеми.

„Той ми казваше, че иска да се ожени за мен и да живее трезвен живот“, продължава Сиа в интервюто си. „Струва ми се, че винаги ще го обичам, защото той е като едно болно кученце.“

Шая Лебьоф
Снимка: Getty Images

Актьорът Шая Лебьоф не е коментирал твърденията на Сиа Фърлър, че са имали връзка. Той и правният му екип обаче твърдо отричат всяко от обвиненията на Еф Кей Ей туигс. Най-вече тези, свързани със сексуален тормоз.

Дали заради тези обвинения или заради несъгласие с него, актрисата Оливия Уайлд, която в момента снима втория си филм като режисьор, го отстрани от проекта си.