Тазгодишните визии на червения килим на „Златен глобус“ счупиха всички рекорди за пестеливост.

Обеците на Джей Ло струват 137 хил. долара, а колието на Дуа Липа - 125 хил. долара.

Снимка: Getty Images

Най-скъпите бижута на наградите през 2024 година носеха Селена Гомес, Тейлър Суифт и вижте още кои знаменитости.

Снимка: Getty Images

Наградите "Златен глобус" са първото холивудско събитие за годината, на което любимите ни актьори и актриси се появиха с главозамайващи тоалети. Тазгодишният червен килим беше мястото, на което звездите дефилираха с невероятни тоалети.

Тейлър Суифт облече невероятната зелена блестяща рокля в стил русалка. Хайди Клум пък беше в червена бална рокля с дълбока цепка, чак до бедрото. Онова, което със сигурност обаче направи впечатление, са бижутата на звездите, чиято стойност се оказва главозамайваща.

Снимка: Getty Images

„Червеният килим беше изпълнен с аксесоари, вдъхновени от природата.

Затова не е изненада, че само през последния месец в САЩ търсенето на „флорални бижута“ в Google се е увеличило с 1010%“, обяснява Нийл Дута от Angelic Diamonds, пише Hello.

Вижте най-скъпите бижута на „Златен глобус“ 2024 и зашеметяващите рокли, с които бяха съчетани:

Селена Гомес изглеждаше сензационно в червено. Тя заложи на множество бижута от Bulgari, които допълваха роклята й Armani Privé. Тя носеше обеци от бяло злато с висока стойност, оценени на 45 хил. долара.

Снимка: Getty Images

„Тя беше покрила пръстите и китките си с платинена гривна с 42 диаманта на стойност над 70 хил. долара. Часовникът й от Serpenti е на стойност 87 хил. долара. Гривната й от Fiorever е на стойност около 46 хил. долара. Диамантените пръстени, с които допълни визията си Селена са от колекциите Fiorever и Serpenti, на внушителната стойност от 130 хил. долара“, коментира Дута.

Всички аксесоари на Селена се оценяват на около 350 хил. долара, метафорично казано е колкото двустаен апартамент в центъра на София. Зашеметяващата й рокля се отличаваше с детайл с падащ подгъв и беше украсена с черни рози по гърдите от халтерийка.

Вижте още Елизабет Дебики, която заложи на колекцията Rose Dior Bagatelle.

Снимка: Getty Images

Емили Блънт избра бижута от Tiffany & Co.

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес излезе на червения килим с комплект от Hope the Hummingbird на Boucheron.

Снимка: Getty Images