Певицата Адел направи интересно признание по повод 34-ия си рожден ден.

„Колко различно е всичко само година по-късно. Ако времето продължава да лекува така добре, както през последните години, тогава нямам търпение да стана на 60! Никога не съм била по-щастлива. Благодарна съм за всички уроци. На 34 съм и ми харесва! Благодаря ви за любовта!“ – написа родената в Тотнъм, Лондон, певица.

През май 2018 г. тя се омъжи за приятеля си Саймън Конеки, от когото има син. Нещата обаче не потръгнаха и двамата се разделиха още през 2019 г. Разводът бе официализиран чак през март 2021 г. и с това трудният период за Адел приключи.

След раздялата тя отслабна и промени визията си, а новият й албум „30“ отново я изстреля по върховете на класациите. Той се появи на 19 ноември 2021 г., но това не му попречи да стане най-продаваният за годината – над 600 000 копия!

Същевременно албумът на Адел „21“ (имената показват на каква възраст е била, когато започва работа по проекта), издаден през 2011-а, стана единственият на жена изпълнител, който намира място в класацията Billboard 200 за цяло десетилетие – 520 седмици.

През февруари т.г. Адел грабна отличията за най-добър артист, песен и албум на годината на британските музикални награди БРИТ. Така тя стана големият победител на церемонията. В колекцията си изпълнителката вече има общо 12 статуетки, което я нарежда на второ място след Роби Уилямс, който държи първенството с 13.

На церемонията Адел се появи с пръстен с диамант и това подхрани слуховете, че певицата се е сгодила за приятеля си Рич Пол.

В края на 2021 г. Адел обяви първите си концерти от пет години насам – на 1 и 2 юли в Хайд парк, Лондон. Тогава тя направи и любопитно признание за веждите си: