Адел грабна отличията за най-добър артист, песен и албум на годината на британските музикални награди БРИТ. Така тя стана големият победител на церемонията.

В колекцията си изпълнителката вече има общо 12 статуетки. Това я нарежда на второ място след Роби Уилямс, който държи първенството си 13. 

Тя заслепи всички не само с изпълнението си, но и с великолепните бижута, които носеше. 

Суперзвездата, която взе наградата за мегахита си "Easy On Me", беше облечена в кадифената рокля Armani Privé с дълбоко блестящо деколте и шлейф от тюл.

Снимка: Getty Images

Тя я съчета с диамантени обеци на Лорейн Шварц и огромен пръстен с крушовиден диамант, който е носила на лявата си ръка точно над татуировката си "Paradise".

Снимка: instagram.com/lorraineschwartz/

Дали това не е годежен пръстен? Точно този камък накара много медии и фенове да си зададат този въпрос.

Снимка: Getty Images

Адел прекара известно време в имението на приятеля си Рич Пол, след като трудно преживяваше новината за отменените си концерти. Двамата опитваха да възстановят близостта си, пострадала заради постоянните им ангажименти.  

"Каква нощ! Благодаря на всички, които бяха там, в тълпата, бяхте толкова шумни и любящи! Поздравления за всички останали победители и номинирани, продължавайте да го разбивате!" - написа тя в Инстаграма си. 

За първи път от 45 години насам мъжките и женски категории се даваха заедно. Интересен факт е, че повечето статуетки бяха получени при дами.

Снимка: Getty Images

Кои бяха останалите наградени изпълнители?

Ед Шийран бе отличен като най-добър автор на песни, а Сам Фендер получи приз за рок-изпълнител.

За най-добър нов артист награда БРИТ получи Лил Симз.