Джейда Пинкет Смит каза, че бракът й с Уил Смит е бил спасен от представянето на актьора на Оскарите миналата година, когато Уил излезе на сцената и публично удари комика Крис Рок заради шегата му за Джейда, страдаща от алопеция.

Снимка: Getty Images

В интервю пред "Дейли мейл" Пинкет Смит призна, че преди този инцидент тя е мислила да напусне съпруга си от много години, тъй като връзката на двойката отдавна е престанала да бъде романтична. Наскоро стана известно, че Джeйда и Уил всъщност са се разделили преди седем години, макар да са останали официално женени и са продължили да се подкрепят като приятели.

Джейда не е била сигурна дали да остане в този официален брак, но всичко се промени след шамара на Оскарите.

"Този шамар ми беше достатъчен, за да разбера, че никога няма да го напусна. Кой знае каква щеше да бъде връзката ни, ако това не се беше случило. Наричам действието на Уил "свещен шамар", защото се случиха много хубави неща след него“, сподели актрисата.

Снимка: Getty Images

По-рано тя каза, че връзката й с Уил Смит се е задълбочила след инцидента. „Не мислех, че след милион години той ще излезе на сцената и това ще има нещо общо с мен“, пише Джейда в мемоарите си.

Снимка: Getty Images

Също така в интервю за Red тя каза: "Просто бях наистина притеснена за Уил. В този момент разбрах, че колкото и трудна да беше връзката ни, винаги ще бъда до него, независимо от всичко".

Междувременно Уил Смит в кулоарите на панаира за съвременно изкуство Art Basel прекарва време с мистериозна непозната, която феновете на актьора нарекоха копие на съпругата му, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Смит беше видян вече два пъти в компанията на жена с бръсната глава и изглеждаше много щастлив. Все пак двойката се отдалечи един от друг и е невъзможно да се каже със сигурност какви отношения имат.