Обвиненията срещу Мерилин Менсън не престават. За никого не е изненада, че музикантът с ексцентрична визия и лайфстайл има и ексцентрични сексуални желания, но подробностите за някои от нещата, които е правил със жените, с които е бил, са направо шокиращи.

Снимка: Instagram

Тази седмица списание „Ролинг Стоун“ сподели историята на една от жертвите на Менсън, според която музикантът е имал практика да заключва жените в малка клетка, за да ги накаже за дребни провинения. Той е наричал тази практика „Стая за лоши момичета.“

„В началото представяше това като нещо хубаво, след това обаче го превърна в наказание“, сподели за изданието Ашли Морган Смитлайн, която в момента води съдебно дело срещу Менсън за тормоз. „Дори и да виках, никой не можеше да ме чуе. Когато се бориш, той изпитва удоволствие от борбата ти. Научих се да не се боря, за да не му давам това, което иска. Отивах някъде другаде в главата си.“

Снимка: Getty Images

В момента срещу Мерилин Менсън се водят общо пет съдебни дела. В продължение на година 12 жени обвиниха музиканта в сексуално посегателство и тормоз. Той отхвърли всички обвинения.

Сред жените, които обвиняват Менсън, е и актрисата Есме Бианко, която е най-известна с ролята си в „Игра на тронове“.

Снимка: Getty Images

Тя разкри, че докато е имала връзка с Менсън, той я е държал като затворник в дома си. Трябвало е да се крие, за да разговаря с родителите си, защото той напълно е контролирал с кого общува. Няколко пъти я е нападал, а веднъж дори я е гонил с брадва из къщата.

Както и при Ашли Морган Смитлайн, Мансън не е показал истинското си лице веднага, а постепенно е впримчил младата жена в капана си, убеждавайки я да си мисли, че доброволно участва в странните неща, които го възбуждат.

Преди време актрисата разкри белези, за които по-късно стана ясно, че са причинени от Менсън и призна, че в началото не е осъзнавала, че това е тормоз.

„Преди гледах тези снимки с гордост, защото си мислех, че белезите са знак за голяма отдаденост към моя насилник“, написа тя. „Сега съм ужасена да ги погледна. Въпреки че мина много време, откакто се случи, кошмарите ми продължават и се влошават. Аз съм оцеляла след домашно насилие.“

Снимка: Getty Images

От друга страна моделът Дита Фон Тийз, която беше омъжена за Мерилин Менсън в продължение на 7 години, сподели, че върху нея той никога не упражнявал насилие. Тя посочи, че причината да напусне музиканта са били проблемите му с наркотиците и изневерите.