Актрисата Есме Бианко, най-известна с ролята си на червенокосата проститутка от Зимен хребет в „Игра на тронове“, стана поредната жена, която обвини певеца Мерилин Менсън в тормоз. Тя сподели историята си пред списание „Ню Йорк“.

Снимка: Getty Images

Според Бианко Менсън не е показал веднага истинското си лице. Тя разкри, че в началото той много ѝ е помагал и благодарение на него е успяла да преживее някои от най-трудните моменти в живота си. И тогава, ненадейно, се е превърнал в „чудовище“, което почти я е унищожило.

Двамата са започнали връзката си през 2009 г. когато актрисата е била на 26 години. В интервюто тя сподели, че актьорът я е нападал няколко пъти – по време на снимките на музикален клип и по време на секс. Тя е трябвало да се подчинява на много строги правила. В един случай дори я е гонил из апартамента с брадва.

Снимка: Getty Images

„Чувствах се като затворник“, сподели Есме. „Идвах и си тръгвах когато той каже. Напълно контролираше с кого разговарях. Трябваше да се крия в килера, за да разговарям с родителите си.“

Актрисата и преди е споменавала, че е ставала жертва на насилие, но за пръв път назовава Менсън поименно. През 2019 г. тя сподели снимки на разранения си гръб. И макар да не е казано директно, бихме могли да предположим, че виновник за белезите е именно Менсън:

„Преди гледах тези снимки с гордост, защото си мислех, че белезите са знак за голяма отдаденост към моя насилник“, написа тя. „Сега съм ужасена да ги погледна. Въпреки че мина много време, откакто се случи, кошмарите ми продължават и се влошават. Аз съм оцеляла след домашно насилие.“

Вече няколко жени отправиха подобни обвинения към Менсън. Всичко започна след като звездата от „Западен свят“ Рейчъл Евънс Ууд заяви в Инстаграм, че музикантът я е подлагал на насилие. Много бързо се появиха и други жени, които са имали връзка с него и са изпитвали подобни неща.

Снимка: Getty Images

В резултат на това музикантът беше заклеймен от други изпълнители, договорът му със звукозаписното му студио беше прекратен и песните му бяха свалени от стрийминг платформите за музика.