Дуа Липа се раздели окончателно с френския филмов режисьор Ромен Гаврас след 8-месечна връзка, съобщава британският "Сън".

Според изданието причината за раздялата е желанието на певицата да се концентрира изцяло върху кариерата си - съвсем скоро ще излезе третият ѝ албум и тя просто няма време за нищо друго.

Снимка: Getty Images

"Дуа и Ромен се разделиха, след като прекараха лятото влюбени. За нея кариерата ѝ е основен приоритет и двойката реши да сложи край на връзката си, без да чака тя да се влоши. Ромен смяташе, че Дуа страда от работохолизъм, но тя няма да се спре в това отношение пред никой", цитира "Сън" вътрешен източник.

Снимка: Getty Images

Неотдавна изглеждаше, че звездната двойка се справя добре - в края на лятото Дуа Липа сподели снимки от бурно празнуване на 28-ия си рожден ден в Ибиса, на което е присъствал и Ромен. Малко след това обаче певицата внезапно "изчезна" от социалните мрежи, а няколко седмици по-късно се завърна с нов образ.

Снимка: Getty Images

Дуа и Ромен започват да се срещат през февруари 2023 г. През март те са снимани заедно след ревюто на Saint Laurent на Седмицата на модата в Париж, а през май присъстват на премиерата на филма "Кралят на улиците" на филмовия фестивал в Кан.

Снимка: Getty Images

Преди това певицата се е срещала с готвача Айзък Карю, с вокалиста на американската група "Лани" Пол Клайн и с брата на Бела и Джиджи Хадид Анвар, пише още БГНЕС. Ромен на свой ред преди това е имал връзка с Рита Ора.