"Един от любимите ми" - това написа Радина Къджилова към чаровен кадър, на който в обятията й спи малкият й син Йоан. На снимката, която актрисата сподели в Инстаграма си, и двамата излъчват щастие и спокойствие.

Точно това и още положителни емоции носят и другите сладки моменти на Радина Кърджилова и Деян Донков с бебе Йоан. 

Малкият син на актьорите е заедно с тях и когато батко му пише писмо до Дядо Коледа. 

"Йойо" това е галеното име, с което Христо нарича братчето си в писмото до добрия старец. Той го моли да донесе подаръци, освен на него сами, и на Йоан, "който е най-голямото сладурче на света". 

Радина гушка малкия Йоан и в специалното си интервю за Ladyzone в рубриката "Малки разговори"

Това напълно отговаряше на споделеното в темата ни "Вдъхновяваме женското ежедневие", че актрисата намира вдъхновение в семейството си, и най-вече в децата. 

По думите на Радина Деян Донков е прекрасен и всеотдаен татко. Тя се радва, че точно той е нейният партньор и баща на децата й. При тях у дома няма добро и лошо ченге, успяват заедно да си разпределят грижите и възпитанието на децата.

Актьорът пък публикува чаровен кадър, на който носи малкия Йоан на гърба си. Двамата може би са на паркинга на търговски център и им предстои пазаруване на подаръци за любимите хора. 

Нищо обаче не може да се сравни със снимката на Деян Донков от месец октомври, на която той имитира един сладък бебешки навик - смученето на палец. Той придружи този си пост и с множество сърчица.