Дуейн Джонсън – Скалата е едно от най-популярните имена в екшън киното и е най-високоплатеният актьор за миналата година. Ако обаче следите профилите му в социалните мрежи значи вече сте разбрали, че единственият човек, който може да го подчини на волята си без никаква съпротива, е малката му дъщеря Тиана.

В неделя скалата пусна видео, в което виждаме как си играе с малката Тиа и ѝ позволява да прави каквото реши с него:

Много обичам това, че без значение колко сме заети, моменти като този ни карат да забавим темпото. Съгласен съм, работата ми може да почака“, гласи част от текста, който актьорът написа към видеото.

Тиана, която е на две години и половина, започва процедурата като първо дава на баща си да си поиграе с играчката ѝ – котенцето Пъбълс. След това слага на баща си маска за сън и му заявява, че трябва да седи с нея 20 минути – „1, 2, 3, 20“ брои малкото момиче, но не позволява на баща си да свали маската веднага. Преди това се заема да почисти мускулите му с малко гребенче за кукли.

Тиана стана звезда в социалните мрежи, защото Скалата редовно качва снимки и видеа с нея. Момиченцето се радва на любовта и вниманието на известния си баща. Тиана има 5-годишен брат, който е син на Скалата и майка ѝ Лорън Хашиян.

Бившият кечист има още една дъщеря, 19 годишната Симон от брака му с бизнесдамата Дани Гарсия.