Коди Уокър и съпругата му Фелисия са кръстили новородения си син Пол в знак на почит към загиналата звезда от "Бързи и яростни". Пол Барет ("Мечо") Уокър се роди в края на миналия месец, пише още "Пийпъл".

"Този ноември ще се навършат 10 години, откакто загубихме брат ми Пол, и просто почувствах, че сега е подходящият момент да го почета", каза Коди Уокър пред изданието.

"Брат ми беше Пол Уилям Уокър IV и това име се носи от четири поколения", продължи той. "В семейството го наричаха "малкия Пол" или "Пол 4", въпреки че той бързо надмина баща ни по ръст. За мен беше важно това име да се запази в семейството".

Снимка: Getty Images

Пол Уокър почина в края на ноември 2013 г., докато "Яростни 7" все още беше в процес на производство. След прекъсване на продукцията снимките продължиха, като Коди Уокър и брат му Калеб изпълняваха ролята на дубльори на покойната звезда.

Снимка: Getty Images

По време на смъртта си Уокър е бил на пътническата седалка на Porsche Carrera GT, модел от 2005 г., управлявано от партньор в състезателен екип, пише още БГНЕС. Автомобилът се блъснал в електрически стълб и избухнал в пламъци в офис парк в община Валенсия в Санта Кларита, на около 30 мили северно от Холивуд.