Любов и привързаност демонстрира една от най-одумваните двойки в музикалните среди. Напук на възрастовата си разлика, 78-годишната Шер и нейният любим, 38-годишният Александър Едуардс, се появиха заедно на първото от няколко години насам ревю на провокативната марка за бельо Victoria’s Secret.

Певицата беше облечена с черно сако и кожени панталони в сиво, лилаво и каки, докато партньорът й беше заложил на изцяло черен костюм, който той беше разнообразил със закачлива вратовръзка.

Снимка: Getty Images



Пристигайки на червения килим двамата се превърнаха в тема номер едно за фотографите. По-късно 78-годишната изпълнителка пя по време на ревюто, докато около нея дефилираха утвърдени имена в модния бранш като Кейт Мос, Карла Бруни, Ирина Шейк, Ашли Греъм, Бехати Принслу, Джиджи и Бела Хадид и много други.

Снимка: Getty Images



38-годишният Александър Едуардс също се занимава с музика – музикален мениджър е. Преди време в интервю певицата разкри защо предпочита по-млади мъже:

"Повечето мъжа на моите години вече са умрели", заяви те директно.

"И навремето винаги се притесняваха да ме заговорят", допълва Шер.



Шер и Александър започват връзката си с текстови съобщения.

 



Певицата и преди е излизала с по-млади мъже - слуховете са я свързвали с Том Круз и Вал Килмър, които са с 10 години по-малки от нея.

Снимка: Getty Images



Първият й съпруг Сони Боно пък е бил по-възрастен от нея с 11 години.
"Опитът ми с мъжете е голям. Занимавам се с тях, защото ми харесват, не защото имам нужда от тях", казва певицата.

 

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK