Джейми Лин разказа в интервю пред "Варайъти" за отношенията със сестра си Бритни Спиърс и как публичността на конфликта се е отразил върху нея и семейството й.

След като Бритни Спиърс през 2021 г. се освободи от попечителството на баща си, тя отправи обвиненията в издевателствата и пълен контрол, включително финансов, извършвани от всички членове на семейството си, включително от майка й и нейната сестра Джейми Лин.

В интервюто Джейми Лин каза, че се отнася топло към всички членове на семейството си.

„Нямам нищо друго освен абсолютна любов към всеки член на семейството си“, каза тя.

Говорейки за сестра си, тя избухна в сълзи. В същото време тя отказа да обсъжда по-подробно конфликта.

„Мисля, че всичко това просто трябва да се остави и да не се пипа, защото тези разговори трябва да са лични“, каза тя.

Джейми Лин добави, че публичният конфликт е засегнал семейството й, особено най-голямата й дъщеря.

"Не искам дъщеря ми да се чувства така. Няма да позволя това да се случи на децата ми, особено на голямата ми дъщеря, която е много засегната от всичко това."

Миналата седмица вниманието на феновете на Бритни Спиърс беше привлечено от публикацията на певицата, в която тя заяви, че е дошла на снимачната площадка, за да види сестра си (Джейми Лин гради актьорска кариера). А преди това тя сподели, че за първи път от много години пиела кафе с майка си, с която не е общувала три години заради скандал с попечителството.

Джейми Лин не коментира тази среща в интервю, но запознати разкриха в медиите, че сестрите всъщност не са се помирили, пише още БГНЕС.

Напоследък певицата често предизвиква безпокойство сред почитателите си: те се притесняват от странното й поведение. В мрежата дори тръгна конспиративна теория, според която Бритни Спиърс е починала отдавна, а други хора управляват вместо нея акаунти в социалните мрежи. 

Вижте повече за Бритни Спиърс в следващото видео: