Сериалът "Дързост и красота" навърши 35 години в ефир. 

Добрата новина за всички негови фенове е, че са планирани поне още 2 години с нови епизоди. 

Много от героите, с които стартира продукцията, вече не участват. Техните персонажи или са починали, или просто не се следят от филмовото действие. 

Рич Форестър, в изпълнение на Рон Мос, участва в снимките 25 години. Оттегля се през 2012 години, след като претърпява сериозен инцидент. Актьорът претърпява катастрофа, заради която има тежки физически, но и психически последствия. 

"Всеки ден от живота ми беше отдаден на това. Катастрофата, която претърпяхме с жена ми, засегна способността ми да запаметявам. Не можех да си спомня нищо!" - казва той в интервю за bTV. 

След този инцидент, продуцентите на "Дързост и красота" бързо обявяват кастинг за заместник на актьора.

Любопитен факт е, че в сериала Рич Форестър е бил женен 7 пъти. 

Неговият брат Торн, в изпълнение на Клейтън Норкрос, остава само 3 години в продукцията. 

„Героят ми Торн имаше нещо сладко и специално, в което жените се влюбваха. Мъжете се припознаваха в неговата чувствителност“ - споделя актьорът Клейтън Норкрос.  

Когато му се налага да избира между сигурността на постоянния доход като остане в сериала и приключението, избира второто.

"Бях си изкарал страхотно на снимките, но исках да полетя към голямото кино“ - казва още той. 

Има и тв персонажи, чийто живот продължава - от първата серия до сега. 

Такъв е например Ерик Форестър - основоположник на известната фамилия. До него вече има нова жена. 

"Дързост и красота" е първият сериал, който възобновява продукцията си в Лос Анджелис, след като COVID-19 пандемията парализира холивудската индустрия.

Сапунена опера се развива в бляскавия свят на модната сцена в Лос Анджелис и се фокусира върху богатото и влиятелно семейство Форестър. Неговата компания Forrester Creations е лидер в модната индустрия.

Сериалът е изпъстрен с интриги и машинациите от съперничещи си фирми и семейства. В класическия сюжет се наместват и множество заплетени любовни връзки.