В ексклузивно интервю за "Преди обед" актьорът Рон Мос, известен с главната си роля на Рич Форестър в сериала "Дързост и красота", разказва за новия проект, в който се снима, как се е запознал със съпругата си и защо са подновили брачните си обети.

Последният проект, по който актьорът работи, е филмът "Изненадващо пътуване". В него изпълнява ролята на нюйорски брокер, който решава да си купи къща в Пулия, Италия. "Той търси нов живот там и открива, че домът, който е купил, не съществува... Но открива неща, извън очакваното – влюбва се в много красива жена и животът му започва по нов, неочакван начин", споделя Мос за снимките.

Заради коронавируса и усложненията при пътуванията, свързани с карантината, Рон Мос не се е прибирал в Щатите от 8 месеца. За вируса и световната пандемия счита, че масово установеното мнение е наложено от новините, които хората четат.

"Всичко ще приключи на 3 ноември, защото е  свързано с изборите за президент в Щатите. Целта е те да се избегнат", разкрива своето мнение по актуалната тема актьорът. 

И ако според него пандемията от коронавирус ще приключи скоро, то със сериала, на който отдава живота си, съвсем не е така. 25 години Рон Мос участва в снимките на "Дързост и красота". Оттдегля се през 2012 години, след като претърпява сериозен инцидент.

"Всеки ден от живота ми беше отдаден на това. Катастрофата, която претърпяхме с жена ми, засегна способността ми да запеметявам. Не можех да си спомня нищо! Това обърна живота ми на 180 градуса. Знаех, че не мога да продължа с работата, така както я правех преди. Много неща се случиха с мен и физически, и психически. Трябваше да работя много усърдно за възстановяването си, но въпреки това знаех, че няма да мога да продължа със сериала.

Сега съм се възстановил напълно, само рамото ми все още е счупено на 3 места. Не искам да се оперирам, защото нямам гаранция, че ще стане по-добре."

След този инцидент, продуцентите на "Дързост и красота" бързо обявяват кастинг за заместник на актьора.

"Беше тежък момент за мен. Да не ми слагат заместник беше единственото нещо, което помолих продукцията да направи. Исках да ми позволят това да остане само моя роля. Роля, която съм градил 25 години."

Инцидентът и краят на снимките за "Дързост и красота" го карат да преосмисли целия си живот. "Приемам нещата както дойдат – момент за момент. и се опитвам да извлека най-положителното от всяка ситуация", уточнява актьорът.

Едно от новите неща, които прави, е да поднови сватбените си обети със своята съпруга Девин де Васкес. Тя е бивша "Мис Плеймейт", с която го запознава Лоренцо Ламас на двойна среща. Втората си сватба организират в Пулия, в компанията на близки приятели.

„Беше страхотен личен момент да подновим изразяването на любов един към друг. В "Дързост и красота" бях женен 7 пъти. Девин явно се опитва да навакса с броя сватби и в реалния живот", сподели през смях актьорът.

През май месец на 2021 г. Рон Мос планира концерт в Пловдив.

Цялото предаване може да гледате на btvplus.bg