Харизматичният актьор и музикант Рон Мос, познат ни като Рич Форестър от "Дързост и красота", ще посети България за първи път. На 2 септември той ще свири и пее в Античния театър в Пловдив заедно с Мария-Елена Инфантино.

Рон Мос напуска сериала "Дързост и красота" след 25 години участие в него, като за това решение голям принос има тежка автомобилна катастрофа.

Снимка: bTV Media Group

„Със съпругата ми бяхме спрели, когато камион ни удари със страшна сила. Осем коли бяха засегнати, но нашата най-много. За 5 минути дойдоха 5 пожарни и линейки. Рамото ми беше счупено. Паметта ми бе засегната и след катастрофата не можех да запомня диалога. Приех го като знак, че трябва да спра и да си почина. На колегите не им казах колко много бях пострадал всъщност. Сега мисля, че трябваше да бъда по-откровен“ – споделя Рон Мос пред Диана Любенова.

Той допълни, че в последните години заплащането на актьорите е било намалено и всички за загубили мотивация и настроение.

„Не ми липсва сериалът, а хората, с които толкова години работихме, семейството, което бяхме изградили“ – признава Рон Мос.

Снимка: bTV Media Group

Запознанството му с бъдещата му съпруга Девин де Васкес е на снимачната площадка по време на работа.

„Тя беше статист във филм, в който имах малка роля. Нямаше официално запознанство, просто заснехме сцена, в която тя идва до мен и флиртува за кратко. 20 години по-късно гледахме филма и се оказа, че тя е забравила за сцената“ – разказва актьорът.

Официалното запознанство идва години по-късно чрез Лоренцо Ламас, който се снима в „Дързост и красота“ за няколко седмици.

Снимка: bTV Media Group

„Разбрах, че Девин е плеймейтка и си рекох: тя сигурно мисли само за дрехи и прически, а аз търся по-земен човек. Оказа се, че е точно такъв земен човек. След първата ни среща й се обадих цели две седмици по-късно, защото снимахме по 17 часа на ден и бях много зает“ – споделя Рон Мос.

Снимка: bTV Media Group

Семейството има две дъщери. Малката се учи да свири на китара, а голямата има нюх към градинарството и засега не се очертава да стават актриси.

Снимка: bTV Media Group

Целия разговор можете да чуете във видеото горе.