Всички заедно, усмивки, топли грижи и далеч от Англия - ето така изглежда семейната почивка на Роналдо и  приятелката му Джорджина. 

Многобройното семейство се е отдало на почивка след един не лек сезон за футболиста на Манчестър. Джорджина пък със сигурност се чувства прекрасно, разнообразявайки ежедневието си със светски живот. 

Футболистът сподели мила снимка от семейната ваканция с децата. На пръв поглед всичко изглежда идилично, но най-малкото от тях - новородената Есмералда, липсва на кадъра! Дали е твърде малка, за да пътува със самолет?

Истината е, че многобройното семейство не се отделя от малката красавица, която медиите често наричат "вечната любов" на Роналдо. Дъщеричката му се роди през април. За съжаление нейният брат близнак не успя да оцелее, което беше огромна трагедия за семейството.

Снимка: instagram.com/georginagio/

Майка й Джорджина сподели кадри, на които се вижда, че на малката не й липсва внимание от по-големите й братя и сестри, дори докато летят в луксозния частен самолет. 

Снимка: instagram.com/georginagio/

Снимка: instagram.com/georginagio/

На снимките най-големите деца на двойката - Кристиано-младши, Ева Мария, Матео Роналдо и Алана Мартина - загрижено наблюдават по малката си сестра и се гушкат до родителите си.

Семейството понякога използва услугите на детегледачка, въпреки че преди появата на бебето Джорджина не веднъж е заявявала в интервюта, че сама се грижи за децата.

На пролетната им почивка с тях е пътувала детегледачка на име Долорес. Най-вероятно и в момента те имат помощница, която се грижи за бебето и затова на общия кадър малката липсва. 

През 2019, за en.as.com, съседка на Роналдо разказа, че често виждала сина му със скейтборд и бодигардове на улицата. Джорджина пък обикновено била придружавана от бавачка, която ѝ помага с детските колички.  

Снимка: instagram.com/georginagio/

Всъщност семейството обиколи някои от най-красивите дестинации.

Джорджина дефилира на кинофестивала в Кан, където показа прекрасна форма само няколко месеца след раждането.

Вижте я във видеото. 

След това успяха да се насладят на красивите гледки и вкусна храна в Мадрид.