Музикалният продуцент Бени Бланко заяви в шоуто на Хауърд Стърн, че следващата му цел в живота е да създаде семейство с актрисата Селена Гомес

Бланко призна пред водещия на предаването, че е готов да продължи с романса си с 31-годишната актрисата и певица Селена Гомес към следващото ниво - той заяви, че мисли за общите им деца "всеки ден".

"Това е следващата ми цел. Имам куп кръщелници и племенници. Обичам да съм около децата", каза Бланко.

Въпреки това той не отговори на въпроса дали е готов да ѝ предложи брак. Бланко запази мълчание, като само намекна, че се вижда женен за звездата.

Бени Бланко познава Селена Гомес от години, но когато през 2023 г. започва романтична връзка между двамата, това изненадва дори него.

Снимка: Getty Images

"Когато отидохме на първата ни среща, дори не знаех, че това е среща. Спомням си, че седяхме там и тя каза: "Е, за тази среща ще облека нещо различно", а аз си казах: "Какво, ние сме на среща?" - разказва той в предаването.

Той добави, че я смята за най-страхотната, най-сладката и най-милата жена в света, пише още БГНЕС.

"Тя наистина е като най-добрата ми приятелка. Смеем се по цял ден", споделя той.

Селена Гомес се е срещала с Джъстин Бийбър в миналото, като по време на връзката си те се разминават, докато певецът не започва връзка с Хейли Бийбър. През 2018 г. певицата и моделът се ожениха. Сега те обявиха, че ще имат дете.

Потребителите все още смятат, че Хейли Бийбър е виновна за разпадането на връзката между Джъстин Бийбър и Селена Гомес.