„Фантастичната четворка се завърна след фантастични преживявания!“ – написа в Инстаграм Александра Петканова към снимка от Позитано, Италия, на която я виждаме в компанията на съпруга й Даниел, Сашо Кадиев и неговата половинка Ивелина Чоева.

„Красиви, луди, млади и с чувство за хумор“ – коментира потребител в социалната мрежа под кадъра, на който тв знаменитостите са подскочили.

В същия пост виждаме и видео, заснето от мотопед, с който Алекс и Даниел обикалят из малките чаровни улички на курортния град.

От друга снимка разбираме, че двете двойки са посетили „ресторанта с лимоните“.

„Още от България си бяхме набелязали, че искаме да го посетим! Обикновено няма свободна маса за обяд или вечеря поне 2 месеца напред, но ние, за щастие, успяхме да се класираме! Заслужаваше си! Ако някога имате път до о. Капри – посетете го“ – пише Алекс Петканова, която и тази есен ще гледаме като водещ на дигиталните епизоди “Гласът зад кадър”, които ще ни разкриват емоциите зад кулисите на “Гласът на България”. Шоуто започва на 12 септември по bTV.

С кратко видео и няколко снимки красавицата ни прави съпричастни и на пътуването с яхта край бреговете на Позитано.

Сашо Кадиев и Ивелина Чоева също публикуваха романтични кадри от почивката в Италия.

"Влюбените се разбират помежду си. По-добрите влюбени се уважават взаимно. А най-добрите влюбени живеят, за да се доверят един на друг. Големите влюбени живеят един в друг" – написа водещият на "Преди обед" в своя профил.

В началото на месец август актьорът показа, че е запазил добри отношения с майката на дъщеричката си Кати.

Той публикува в социалните мрежи снимки от Черноморец, на които е заедно с нея и с новата си приятелка. Към снимките Кадиев написа текст, посветен на разбирателството между хората.