Моделът Александра Петканова показа чрез снимки и кратко видео как е боядисала своя шапка от палмови листа.

„Оцветих си следобеда – БУКВАЛНО! Тази шапка е направена от палмови листа. Донесох си я за спомен чааак от Доминикана, обаче с времето се промени, защото листата изсъхнаха. Докато Габриел спеше на обяд, реших да й вдъхна нов живот, като я оцветя с боички. Получи се доста шантаво (на мен ми харесва) и ми подейства много релаксиращо, докато оцветявах. Започнах да се замислям какво още бих могла да си направя сама у дома, което да ми носи хубави емоции, като го погледна?! Може да започна да рисувам върху чашите и чиниите, например!“ – написа в Инстаграм красавицата, която и тази есен ще гледаме като водещ на дигиталните епизоди “Гласът зад кадър”, които ще ни разкриват емоциите зад кулисите на “Гласът на България”. Шоуто започва на 12 септември по bTV.

Само преди няколко дни Алекс Петканова показа чудесни снимки от сватбата на първия си братовчед. Изборът й на обувки (в случая маратонки) обаче не се хареса на всичките й 490 000 последователи в социалната мрежа.

"Обичам те Алекс, но обувките наистина не си отиват с тоалета" – написа една от фенките й под снимките, споделени в Инстаграм.

Повече по темата вижте тук:

А тук ще откриете снимки от почивката на Алекс в Доминикана, откъдето тя е купила шапката си от палмови листа.