55-годишната актриса от „Сексът и градът“ пусна собствена линия розе, която ще допълва колекцията й вина с марка Invivo.

“Правенето на розе беше преживяване, в което никога не съм предполагала, че ще се впусна и беше не само страхотно забавление, но както винаги с моите партньори в Invivo – информативно, изненадващо, вкусно и удовлетворяващо. Очаквам с нетърпение да го добавя към нашата колекция вина“, каза Сара Джесика Паркър в изявление.

Бутилка от виното ще се продава на препоръчителна цена на дребно от 20 долара и ще бъде налична за поръчка от wine.com от 26 май.

„Разкошен нюанс на розово в чашата, ароматният профил напомня за листенца от рози, обвити в минералност, която прави това вино изключително свежо“, пише в описанието към виното.

На 26 май феновете ще могат да се присъединят към Сара Джесика Паркър и съоснователите от Invivo за онлайн дегустация.

След пускането на колекцията си вино преди по малко от година в сътрудничество с новозеландските търговци на вино от Invivo, линията им совиньон блан се превръща в продукт, който бива награждаван постоянно.

„Аз съм истински любител на виното и обичам да го включвам в семейните вечери и сбирки с приятели, така че това е много вълнуващ и забавен проект за мен“, заяви Сара при пускането на пазара на колекцията й вино през миналото лято.