Всички я познаваме като Кари Брадшоу от „Сексът и градът“ и е почти невъзможно да си я представим като майка на три деца и добра съпруга, каквато е актрисата в реалния живот. Сара Джесика Паркър обаче има и много прилики със своята популярна героиня – и двете са нюйоркчанки, и двете споделят любовта си към модата и най-вече към обувките. И докато Кари харчеше луди пари за поредния чифт Manolo Blahnik, то Джесика има зад гърба си собствена марка за обувки и чанти – SJP. А от няколко дни на пазара е и новата й колекция сватбени рокли, които по думите й са „много, много семпли“.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Колекцията е насочена към модерната булка и е създадена с идеята да бъде практична и гъвкава, обяснява самата Джесика:

„Целта на колекцията е роклите да са така създадени, че да са приложими не само за този така специален сличай. Независимо дали вие сте човекът, който пристъпва към олтара, или сте сред гостите на сватбата, всеки един тоалет би бил полезен в гардероба ви.“

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

И защото роклите са предназначени за модерната и разчупена булка, то не липсват и модели в черно. Колекцията е на пазара от 24 април. Може да я разгледате в снимките от официалното й представяне в Ню Йорк, на което присъстваше и самата актриса, а на сайта gilt.com може да пазарувате. Цените на тоалетите са от 295 до 2395 долара. 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos