Салма Хайек е омъжена за бизнесмена милиардер Франсоа-Анри Пино и са родители на 15-годишната Валентина, като Пино има още три деца от предишни връзки. 

56-годишната актриса обаче е категорична, че нито едно от тях не бива глезено по празниците въпреки пълните банкови сметки на семейството.

Ето какво разказва кинозвездата пред PageSix: "Децата ми са скромни. Не знам как съм го постигнала, но мисля, най-стахотното е, че те имат голям избор. Така че за Коледа ми харесва да отварят милиони подаръци, но повечето са много малки и забавни, други са много глупави и смешни, а след това получават един или два наистина хубави".

Снимка: Getty Images

Салма Хайек не става майка, докато не навършва 40 години, като и преди е обяснявала, че оценява по-добре родителството, защото е изчакала да стане истински зрял човек, пише още БГНЕС.

"Оценяваш го много повече, защото докато стигнеш до него, вече си преминал през страха, че може би никога няма да се случи. Освен това знаеш какво искаш да правиш с живота си, така че не изпитваш натиск: "Какво ще правя с живота си? И аз съм майка! Когато се омъжиш млад, е трудно, защото може би все още не знаеш кой си. Аз бях малко по-мъдра", споделя тя пред "Гардиън".

Снимка: Getty Images

Вижте повече за Салма Хайек в следващото видео: