Родени от съвместната работа на аdidas и поп певица Рита Ора, тези баскетболни обувки са част от цветното фешън стрийт течение на марката. Instinct Shoes Women Originals са от колекцията Space Shifter. Вдъхновени са от променящата формата си Луна. Корпусът им е изработен от синтетична кожа, горните цветни дъги са от специален материал, който създава оптическа илюзия за преливане на цветовете, когато се движите.

Имат подметка от вулканизирана гума, детайли с перфорации и мека подплата. Звучи като обувка за добри забивки (във всеки един смисъл), нали?!

Диляна Попова, Мартен Роберто и Биляна Йотовска представиха комбинации от Originals и Sport Performance колекции, създадени от стилистите Добромир Киряков и Августина Маркова – Тути, в обновения Home Court магазин на аdidas в The Mall.

В магазина са оформени специални зони за всяка от основните линии – Originals, Football, Running и Training. Заложена е идеята за движението, вдъхновено от най-добрите атлети, футболисти, артисти и изпълнители. В отбора на Originals за софийското представяне на новата концепция бяха Мартен Роберто - в обичайното за него амплоа на DJ, Диляна Попова, която беше в водеща и фитнес шампионката Биляна Йотовска – с екстравагантен стайлинг от Originals блуза, шапка с козирка и обувки с платформа, съчетани с футболни чорапи.

Музика от познатите adidas лица – Pharrell Williams, Rita Ora и Kanye West и димящи цветни коктейли в епруветки, създадоха добро настроение на гостите. 

На тръгване, обръщам внимание на големия надпис на витрината. И да - ще искам още.

"Разрешавам на мен и на моите момичета да бъдем силни. Потна. Бореща се. Даваща всичко от себе си. Това са ключовете към цялата радост, сила и слава, за които мечтая. А после ще поискам още."