Меган Маркъл винаги носи в чантата си един продукт, с който се грижи за чистотата на своята кожа. Съпругата на принц Хари винаги има под ръка шишенце с масло от чаено дърво, пише "Хелоу".

Най-хубавото е, че можем лесно да си откраднем нейната тайна за грижа за кожата - чаено дърво на Меган е на цена 8,50 паунда.

Маслото действа изключително добре при внезапно излезнали пъпки. Само няколко капки от него успокояват зачервяванията сравнително бързо. 

Снимка: Getty Images

То се използва и при порзвания, ухапвания от комар, и други повърхностни кожни проблеми. Етеричното масло от чаено дърво обикновено е в малко шишенце, което го прави компактно и удобно за носене. 

Меган Маркъл е известна с практичния си усет за пазаруване. 

ВИЖТЕ ЗАЩО МЕГАН ВСЕ ОЩЕ ПАЗАРУВА С ВАУЧЕРИ >>>

В края на 2021 г. тя разкри, че все още търси и използва купони и промо кодове, когато пазарува.

На онлайн конференция, организирана от "Ню Йорк Таймс", за финансовата грамотност на младите хора, тя сподели, че докато е растяла с майка си, често е изрязвала купони за намаления. 

"Ако още от ранна възраст бях учена повече за фондовата борса или nа финансовата грамотност, колко различна щеше да бъде моята позиция в света сега. Като малка изрязвах купони и сега това е вкоренено в мен, ценностите ми не са се променили" - сподели херцогинята. 

Снимка: Getty Images

Мегън е категорична, че никога не би си купила нещо онлайн, без първо да е намерила промоционален код. 

Малко хора са преживявали през целия си живот толкова голяма трансформация, колкото Меган Маркъл само за 10 години.

Между 30-ия си и 40-ия си рожден ден младата американка получи роля в успешен телевизионен сериал, омъжи се два пъти, стана херцогиня, майка, раздели британския народ на две и разклати устоите на монархията. 

Снимка: Getty Images

Малко по-късно замина за Северна Америка, за да сключи договор с „Нетфликс“ за стотици милиони.

Но шишенцето с успокояващо масло в чантата й струва малко над 18 лв.