Нещо повече - името на лентата за възрастни е "The Trouble With Harry" ("Проблемът с Хари") и е вдъхновен от изпълненията на принц Хари в Лас Вегас миналия уикенд.

Стив Хирч от Vivid Entertainment е изпратил писмо до кралската особа, в която детайлно представя предложението си на парти-принца, за което се твърди, че включва фронтални снимки, показващи „малкия Хари”

Според TMZ Стив е написал „Уверяваме ви, че сексът ще бъде с добър сценарий и кралските бижута няма да бъдат визуално смалени по никакъв начин”.

Тези порно апетити вероятно са породени от събитията миналата седмица, когато 27-годишният Хари предизвика скандал с голи снимки, на които играе билярд. Те бяха публикувани онлайн. Очаква се Хари да се извини публично до няколко дни – под натиска на семейството и короната. Със сигурност и баща му - Чарлс, и кралицата са изискали от него да не забравя за задълженията си към положението си в английския двор.

„Хари съжалява за срама, който причини на кралското семейство” – твърди източник, близък до младежа. Това е вторият път, когато на принца му се налага да се извинява – предният път беше през 2005г., когато се появи на парти по случай Хелоуин, облечен като нацист.