По всичко изглежда, че Дуейн Джонсън е един щастлив баща на три прекрасни момичета. Най-голямото от тях, 18-годишната Симон, поднесе страхотна изненада, с която накара Скалата да се разтопи от гордост. Симон Джонсън е подписала договор със Световната федерация по кеч (WWE), с което официално поема по стъпките на известния си баща, който не скри вълнението си в Инстаграм.

„Поздравления за моето първо дете, Симон Джонсън, за сключването на договор с WWE (Световна федерация по кеч), която на път да се превърне в първия в  историята спортист на WWE от четвърто поколение. Носи нашата фамилия гордо,но пътят ти винаги ще бъде твой, за да създаваш и печелиш. Много съм горд. Изживей мечтата си. Да се захващаме за работа.“

Постижението на Симон наистина е историческо, защото не само баща й е кечист, но и нейният дядо и прадядо. Този факт я превръща в четвърто поколение състезател в този спорт.

Тренировките на младата спортистка вече са започнали заедно с други звезди от Световната федерация по кеч в Орландо, Флорида.

 

Нейната майка и бивша съпруга на Дуейн Джонсън Дани Гарсия също я поздрави в социалните мрежи с думите „Твоето бъдеще е пред теб, за да печелиш.“