Фенките на Дуейн Джонсън ще са много разочаровани, когато разберат, че мъжът на мечтите им се ожени. Късметлийката е дългогодишната му приятелка Лорън Хашиан.

Дуейн публикува снимка със съпругата си от Хавай, под която написа „Казахме си ДА“. Знаем, че Скалата изглежда добре каквото и да облече, но 34-годишната певица изобщо не му отстъпва. Лорън блести от щастие в красивата си бяла дантелена рокля.

Двамата са заедно от 2007 г., след като се запознават на снимачната площадка на „Игра по план“. Към днешна дата актьорът и половинката му се радват на две момичета – Тиана (1 г.) и Жасмин (3 г.). Скалата и Лорън се събират веднага след развода на бившия кечист с първата му съпруга Дани Гарсия. От този брак Скалата има дъщеря - Симон на 18 г. Изглежда момичето поддържа активна връзка с баща си и малките си полусестри.

Скалата е споменавал неведнъж пред сп. PEOPLE, че „се чувства като голям късметлия, затова че е успял да се влюби цели два пъти през живота си“.

Всичките 154 млн. последователи на актьора се радват на множество публикации от семейния живот на двойката. Малките момичета получават огромни дози внимание и забава от 47-годишния си баща. Лорън на свой ред не пропуска да зарадва феновете си със забавни семейни снимки по различни поводи.

Ето някои от любимите ни публикации от живота на младоженците: