Всяка жаба да си знае гьола, а всяка Параскева Джукелова да си знае кафенето. Актрисата от „Столичани в повече“ и „Къде е Маги?“ сподели снимки от турския остров Гьокчеада, където е попаднала на странно съвпадения на имената – намерила е уютна кафе сладкарница на име „Мадам Параскеви“.

„Дойдох си на мястото!“, написа тя към снимките от лятното си пътешествие до Егейско море.

Кафенето е популярна дестинация на острова и е високо оценено от туристите, които са го посещавали. Известно е със сладкишите си.

Актрисата изглежда е щастлива, че COVID мерките, които възпрепятстваха пътуванията, вече са разхлабени. През 2020 г. тя навърши 50 години, но не можа да организира голямо парти.

"Човек трябва да е гъвкав и е важно да се адаптираме бързо“, каза тя тогава. „Не заради COVID-19, а заради всички промени - в технологиите, в професиите и т.н., които ни се случват."

Когато си е вкъщи, Параскева готви, но "не съм най-въодушевената готвачка на света". Предпочита да е на сцената, вместо пред печката. Силна страст обаче й е плетенето. Изработва цветя, които плете на една кука. "Открих, че ми харесва да виждам нещо, излязло под пръстите ми. Реновирала съм мебели, правила съм мозайки. Сега си плета една много красива жилетка."