Бела Хадид сподели поредица от селфита, на които се вижда как плаче със сълзи. 

Красивата моделка разказа, че в живота си е имала достатъчно сривове и бърнаути е разбрала колко е важно да прекарваш време сам със себе си и да работиш върху травмите си. 

Снимка: instagram.com/bellahadid/

Хадид публикува и клипче на Уилоу Смит, в което тя говори за това, че е човешко да се чувстваме несигурни или недостатъчно добри. В поста си Бела обясни, че се е свързала дълбоко с думите на Уилоу и че има своите собствени "възходи и падения" от "няколко години насам".

"Социалните медии не са истински. За всички, които се борят, моля, не забравяйте това! Понякога всичко, което трябва да чуете, е, че не сте сами. Така че, от мен за вас, не сте сами", написа тя.

Снимка: instagram.com/bellahadid/

Хадид акцентира върху факта, че когато става въпрос за психично здраве, няма две еднакви битки и това е непрекъсната борба.

"Психичното разстройство е като пътуване с влакче с препятствия... Но искам да знаете, че в края на тунела винаги има светлина и влакчето винаги спира в някакъв момент."

Снимка: instagram.com/bellahadid/

Според Американската асоциация за тревожност и депресия психичните разстройства са най-разпространеното психично заболяване в САЩ и засягат 40 милиона възрастни. Тези проценти са се повишили заради продължаващата глобална пандеми.

Макар че винаги ще има спорове около знаменитостите и техните привилегии, не може да се отрече, че когато звезди като Бела Хадид се разкриват толкова дълбоко, става ясно, че за депресията и тревожността все още трябва да се говори, и то много.

В коментар под поста Уилоу Смит пише: "Твоята честност и нежност лекуват толкова много хора".