Най-обичаната българска народна певица Николина Чакърдъкова посети една от най-привлекателните туристически дестинации – Египет. Чакърдъкова зарадва почитателите си със снимка пред египетска пирамида и сподели впечатленията си от африканската страна.

„Египет - страната на контрастите“, написа тя към снимката. „Изобилие от история, красиви курорти, лъскави хотели и народ потънал в беднотия. Когато видиш всичко това в съвкупност, в рамките на 30 минути осъзнаваш и оценяваш какво имаш, и си благодарен!!! Хубаво е човек да пътува!!!“

Снимка: Getty Images

Египет е една от най-посещаваните от туристи страни и е държавата с най-дълга история в света. Въпреки това близо 30% от населението живее под прага на бедността и страната е разкъсвана от конфликти.

Снимка: bTV

През септември Николина Чакърдъкова навърши 52 години. Певицата отпразнува рождения си ден в компанията на почитателите си с концерт Тетевен и участие по-късно същия ден в Гоце Делчев.

„Щастлива съм, защото вече 22 години съм на голямата сцена. Постигнах мечтата си, като в същото време запазих семейството си – нещо, което в нашия бранш е рядкост“ – сподели певицата в края на миналата година пред „Тази събота и неделя“ по bTV.