Днес обичаната българска певица Николина Чакърдъкова има рожден ден. От екипа й съобщиха за LadyZone.bg, че тя празнува в динамично работно темпо, тъй като на обяд е имала концерт в Тетевен, а няколко часа по-късно вече е в родния Гоце Делчев, за да пее на сватба.

Че обича да празнува рождените си дни на сцената и в компанията на многохилядна публика, Николина Чакърдъкова призна в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

„Само на Коледа съм си вкъщи и на именния ден на съпруга ми Димитър“ – сподели певицата през март 2020 г.

Николина Чакърдъкова е родена през 1969 г. в семейство с три деца. Кръстена е на една от бабите си и сега е щастлива, че едно от трите й внучета носи нейното име.

Снимка: bTV Media Group

„Щастлива съм, защото вече 22 години съм на голямата сцена. Постигнах мечтата си, като в същото време запазих семейството си – нещо, което в нашия бранш е рядкост“ – сподели певицата в края на миналата година пред „Тази събота и неделя“.

Снимка: btvnovinite.bg

„Видяхме, че здравето не е даденост. Над 100 мои концерта отпаднаха. Бяхме първите, които направиха концерт в зала 1 на НДК след първата карантина. Чувството бе невероятно“ – обобщи Николина Чакърдъкова 2020 г. в интервюто, което можете да си припомните тук:

Снимка: bTV Media Group