"Шоколад без захар" - това е нюансът, който Николета Лозанова избра за нов цвят на косата на 12-годишното си момиченце.  Дъщерята на плеймейтката и Валери Божинов има дълга коса, както и любов към стилните тоалети, също като майка си.

Никол отпразнува рождения си ден в компанията на приятелки, баща си Валери Божинов и настоящия партньор на майка й – Ники Михайлов в началото на април.

Снимка: Instagram/nicole_bozhinova/Новият цвят е постигнат с няколко техники. Основното е, че косата е с натурален цвят. Добавят се по-светли нюанси, сле дкоето и опушени. Така с епостига преливка на кафявото.  

Никол вече е на 12 години, а визуалната прилика с баща й е поразителна.

От скоро Никол има и сестричка, която се казва Борислава. На 10 март Николета роди момиченце. То бе кръстено Борислава на дядо си Борислав Михайлов. Десет дни след раждането Николета сподели за проблемите около зачеването.

„За две години в България се наслушахме на диагнози и лечения. Уж най-добрите лекари, уж най-скъпите клиники, а за всички сме били просто „касови бележки“. Отношение, което може да срещнеш само в България. Намерихме решение в Турция“, написа тогава красивата моделка.

„Ето защо мога да заявя публично, че аз обикнах Турция. Там срещнахме истинско разбиране и професионализъм. Много скоро забременях. Екипът обаче до последно се чудеше на терапиите, лекарствата и процедурите, на които съм била подлагана в България без видимо да има смисъл от тях“, поясни плеймейтката.