32-годишната австралийска актриса и приятелка на Делевин Марго Роби изглеждаше видимо разстроена, докато си проправяше път към колата, която я чакаше пред дома на колежката ѝ от "Отряд самоубийци" в Лос Анджелис. Напоследък се носят слухове за влошеното здраве на Кара, след като моделът беше заснет в няколко тревожни състояния на публични места, съобщават от БГНЕС.

Сестрата на Кара, която живее в Лондон, също е била заснета пред дома на сестра си, като се съобщава, че 36-годишната светска личност и блогърка "се е втурнала презглава при Кара", заради нарастващата загриженост за благосъстоянието на нейната сестра й, която пропусна няколко важни светски събития.

30-годишният модел и актриса за пръв път разтревожи феновете си по-рано този месец, когато беше заснета на летище "Ван Нюз", докато седеше на пейка без обувки и с разрошена коса, пушейки цигара и изглеждаща неадекватно. Дни преди снимките от летището Кара беше щракната от папараци докато седи сама в колата си, пушейки нещо, което изглеждаше като тръбичка. Приятелството на Марго Роби и Кара Делевин започна по време на снимките им във филма "Отряд самоубийци" през 2016 г.

Колкото до Марго Роби, догодина очакваме да я гледаме в нов филм с Брад Пит: